Polen Meldpunt uit de lucht

Heb ik eindelijk iets voor het Polen Meldpunt van Geert Wilders, blijk dat te zijn opgeheven. Er staat nog wel een linkje op de PVV-site, maar daar kan ik mijn verhaal niet kwijt. Jammer, dan maar zo.

Sinds een dag of tien heb ik twee Polen in mijn huis. Dat wil zeggen, zij verbouwen het een en ander. Badkamer, toilet, je kent dat wel. Het contact met die Polen kwam via-via-via tot stand. Een collega met kennissen met buren die erg enthousiast waren over hun werk. Natuurlijk hebben we dat gecheckt, want met Polen weet je het maar nooit. Daar heeft Geert alle Nederlanders week in week uit zo voor gewaarschuwd..

IMG_2902
Dit was dag twee, we zijn nu heel veel verder!

Dzien dobry

André en Pieter, want zo heten ze, stappen hier elke ochtend even na achten binnen ‘djin dobre’ en stappen om vijf uur weer op de fiets. Ze hebben een mooie bus, maar willen niet dat onze parkeerkosten in het centrum van Gouda uit de klauw lopen. De koffie hebben ze graag niet al te sterk en met melk en suiker. Zo doen onze Polen dat al 15 jaar in ons land. Tot zover eigenlijk niets aan de hand dus. Maar nu komt het. Er valt geen moment met die lui te sjoemelen. Ze zijn zeker niet goedkoop en de offerte vermeldde keurig 21 procent btw. KvK, leveringsvoorwaarden, alles deugt. We hebben hier en daar wat tegenslag, maar de heren lossen dat vakkundig op. Of ze in het weekend zuipen en onze vrouwen lastigvallen? Geen idee, tegen mijn vrouw zijn ze beleefd en hartelijk. In het weekend schijnen ze met hun kinderen te hebben gebarbecued. Oh ja, en ze zijn dol op stroopwafels. Dat had ik Geert via zijn meldpunt even willen laten weten.

ps. Wie over een week of twee het resultaat wil zien, bel even voor een afspraak. Wil je liever zelf direct aan de lijn: 0627890049

Gepubliceerd door

Joël Batenburg

Journalist en eigenaar input2media.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s