KeukenConcurrent

Dag KeukenConcurrent

De Goudse vestigingsmanager van de KeukenConcurrent verwijt ik niets. Aardige kerel en deskundig advies. Maar als de achterwand van je nieuwe keuken onherstelbaar beschadigd wordt geleverd, dan heb je bij het hoofdkantoor van dit bedrijf een lange weg te gaan.

Op maandagochtend is de servicelijn, toets 2, urenlang bezet. Evenals afgelopen woensdag en vrijdag. ‘Mag ik uw ordernummer, postcode, huisnummer’. Ik heb Sonja aan de lijn. Sonja wie? ‘Er werkt hier maar één Sonja’. Deze Sonja is duidelijk gewend om probleem op te lossen of om die in stand te houden.

Wandje bestellen

‘Uw probleem?’, vraagt ze. Nou de achterwand van mijn nieuwe keukenblok. Daar heeft uw bezorger vast al melding van gemaakt. Dat wandje is nu nog simpel te vervangen. De keuken was al anderhalve week te laat geleverd en straks kom ik zelf niet meer zo makkelijk bij die achterwand. Sonja: ‘Tja, als u de keuken door ons had laten plaatsen hadden we het probleem ter plekke opgelost. Nu zult u dat toch echt zelf moeten doen’. Pardon? ‘Ik zal dat wandje gaan bestellen. Dat is er over een week of zes’. Dan pas? ‘Ja, en het is echt heel makkelijk. Ik heb er een opleiding voor gevolgd’. Mevrouw Sonja, weet u wat u zegt? U bent van de servicelijn, heeft een opleiding keukenmontage gevolgd, ik kan dat allemaal niet. Ik schrijf o.a. over wat mij opvalt aan hoe mensen communiceren. Sonja: ‘Dan kan ik u niet verder helpen’.

Dag Sonja van de KeukenConcurrent.

Naschrift. Nadat ik zojuist op Twitter via een direct message de KeukenConcurrent had geinformeerd over mijn aanstaande blog, ben ik binnen een uur gebeld. ‘Dit is reuze vervelend meneer, gaan we snel oplossen’. Waarschijnlijk aanstaande dinsdag al. Ik houd jullie op de hoogte.

Gepubliceerd door

Joël Batenburg

Journalist en eigenaar input2media.com

Een reactie op “Dag KeukenConcurrent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s