BV Ik failliet

Motivaction is een serieus onderzoeksbureau en ook ik heb wel eens wat door ze laten uitzoeken. Uit hun Mentaliteitsmonitor 2013 blijkt dat de samenleving minder materialistisch is ingesteld en dat we soberder zijn gaan leven. Niet zo gek te midden van een crisis. Beetje open deur Motivaction. Unknown

Een groeiende hang naar expressie verbaast ook niet. Maar liefst 7,6 miljoen Nederlanders voelt zich thuis op Facebook en deelt daar lief en leed. Dat volgens de onderzoekers de BV ik in opmars is, daar zet ik vuistdikke vraagtekens bij. Wat wordt ermee bedoeld? Ik zie in mijn omgeving en dat van mijn kinderen nieuwe verbanden ontstaan. In mijn wijk staan bewoners elkaar vaker bij dan een paar jaar geleden. Mijn voetbalclub maakt werk van omgangsvormen en dat slaat aan. Er is geen land in de wereld waar zoveel vrijwilligers actief zijn. Onlangs is in de strijd tegen kanker weer 27 miljoen bij elkaar gefietst. Ik heb net samen met 16 mensen vijf weken lang mantelzorg verleend aan een vriend die maandag aan kanker overleed. Motivaction, hou op en schei uit met die BV Ik. Daar weiger ik in te geloven. Die BV verklaren we failliet.

Gepubliceerd door

Joël Batenburg

Journalist en eigenaar input2media.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s