Geslaagd

Ze is bright, blond en beautiful en bracht afgelopen jaren menig docent tot wanhoop. Dat alles is haar op slag vergeven want mijn dochter heeft een prachtige cijferlijst en een fraai diploma. De wereld ligt aan haar voeten, ook al wordt die tijdelijk geplaagd door een crisis.

Schermafbeelding 2013-06-13 om 22.22.13

Ik deel het geluk vanavond met tienduizenden andere onbekende vaders en moeders die maar één ding willen, dat hun zoon of dochter de kansen pakt die bij hun kwaliteiten passen. Natuurlijk heeft dat niet alleen te maken met het behalen van goede cijfers. Geslaagd zijn is zoveel meer. Ik zeg op deze plaats dankjewel tegen al die  docenten die oog hebben voor de menselijke maat. Die maar al te goed weten dat kinderen buiten de verplichte stof nog zoveel hebben te ontdekken, ook zichzelf. Vandaag is mijn dochter op slag een jonge vrouw. Getalenteerd en bruisend van energie om een volgende stap te zetten. Anouk, een kus en van harte! Pappa is ongelofelijk trots.

Gepubliceerd door

Joël Batenburg

Journalist en eigenaar input2media.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s