Benefietduel

Gisteravond stukje benefietduel gezien. Met de voetbalwedstrijd in Almere werd de dood van een grensrechter herdacht die in december na afloop van de wedstrijd werd mishandeld en een dag later overleed. Mijn vrienden en ik gaan zo weer de wei in. Bij ons gebeurt zelden iets spectaculairs. Wat wil je, 7e klasse zaterdagamateurs het elfde van Jodan Boys in Gouda. We hechten meer waarde aan saamhorigheid en een goeie derde helft dan aan de stand in de competitie. Vorige week hebben we als team een contract met 5 gedragsregels getekend.

375825_534835036558147_2109869163_n

Aanvankelijk was ik sceptisch over het initiatief. Wij zijn namelijk geen klootzakken. Maar kom niet aan een van ons, want dan is er heibel. Juist daarom ben ik wel gelukkig met gedragsregel 5: draag bij aan het teamgevoel, binnen en buiten het veld. Daar hoort bij dat je elkaar corrigeert, ook in het veld. Toch een prettig idee dat er tien zijn die nu ook een beetje op mij letten.

Gepubliceerd door

Joël Batenburg

Journalist en eigenaar input2media.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s